over accountancy Deschepper

WIE ZIJN WIJ

Eén aanspreekpunt met kennis van uw dossier. Een kantoor met de ambitie om mee te groeien met de noden van uw zaak.

Ik ontdekte de liefde voor het boekhouden tijdens mijn laatste jaar Economie-Wiskunde, als boekhouder van de mini-onderneming die ik, samen met een aantal medestudenten, oprichtte.

Na mijn middelbare studies koos ik voor de richting Bedrijfsbeheer met optie Accountancy-Fiscaliteit. Tijdens mijn stage in het laatste jaar kwam ik terecht in een accountantskantoor, waar de liefde voor het boekhouden en de fiscaliteit alleen nog maar verder groeide.

Tijdens de twintig jaar die daarop volgden, leerde en ontdekte ik dat boekhouden en fiscaliteit pas echt interessant worden, wanneer die kunnen toegepast worden om een ondernemer bij te staan om zijn doel, zijn droom te bereiken.

Accountancy Deschepper is een klein kantoor waarbij de nadruk ligt op persoonlijk contact. Eén aanspreekpunt met kennis van uw dossier. Een kantoor met de ambitie om mee te groeien met de noden van uw zaak. Wij richten ons zowel op starters, reeds gevestigde zelfstandigen, groeiende kmo’s als op vrije beroepers. Steeds met de ambitie om uw droom te vertalen in het fiscale landschap. Steeds met de visie dat een persoonlijke aanpak steeds de beste is.